De digitale snelweg tussen accountants en ondernemers

Stroomlijn je boekhoudproces en boost je productiviteit.
ClearFacts da’s een gebruiksvriendelijk portaal waardoor je slimmer samenwerkt met je KMO’s. Documenten delen, betalingen voorbereiden en steeds zicht op je cijfers. Alles naadloos geïntegreerd met je software.
Boek vandaag nog een demo met Olivier, starten kan al vanaf €13/maand*. 

* vanaf 100 dossiers

Facturen veilig en eenvoudig digitaal aanleveren

Facturen veilig en eenvoudig digitaal aanleveren

Documenten digitaliseren kan via verschillende invoermogelijkheden in allerlei bestandsformaten. Op maat van de gebruiker.

Een Booking Factory die het werk voor jou doet

Een Booking Factory die het werk voor jou doet

De ‘Booking Factory’ is zonder twijfel het paradepaardje van ons platform. Ze is best-in-class voor automatische herkenning, verrijking en validatie van je documenten en maakt je workflow efficiënter zoals geen enkele andere tool dat kan.

Continu en up-to-date inzicht in een onderneming

Continu en up-to-date inzicht in een onderneming

Alle verwerkte documenten en boekingen zijn 24 op 24 en 7 op 7 toegankelijk in het online archief. De kerncijfers en evoluties worden continu aangevuld met de meest recente data en zijn zichtbaar in het dashboard.

Integratie met je favoriete boekhoudpakket

Integratie met je favoriete boekhoudpakket

ClearFacts is het enige digitaal platform dat naadloos connecteert met de meest gebruikte software voor accountants. Zo hebben jij en je klanten steeds de meest recente data ter beschikking.

 
ClearFacts is een digitaal cadeau voor het vergemakkelijken van de interne processen en een uitnodigende toegangspoort voor onze klanten. Zij kunnen hun documenten snel doorsturen via e-mail, het portaal of hun smartphone: wat een verademing
Jan Van Cauwenbergh
Medeoprichter en vennoot bij VP Accountants & Belastingconsulenten
 

You’re in good company

Al meer dan 600 kantoren kozen voor een nieuwe manier van accounting.

Pre-accounting met ClearFacts,
dat is samen vooruitgaan

Ga voluit voor de toekomst: lever eenvoudig documenten aan en kies voor een slimme en efficiënte verwerking met een online archief, continu inzicht en integraties met de software die jij kent.

Vraag een demo aanStel een vraag

Blijf up to date

Abonneer je op onze nieuwsbrief en volg ons op Linkedin.  Zo blijf je op de hoogte van wat er leeft en beweegt bij ClearFacts.

* indicates required
Language