ClearFacts brengt haar innovatieve toepassing op de markt

13 feb 2014

ClearFacts brengt haar innovatieve toepassing op de markt

ClearFacts is een jonge technology start-up die ontstaan is uit de samenwerking tussen drie onderliggende partijen. In 2013 werkten ze samen aan een IWT dossier dat begin 2014 succesvol werd afgerond. De innovatieve ideeën en oplossingen uit dit dossier werden afgetoetst en uitgewerkt binnen de sector van de accountants en boekhoudkantoren.

ClearFacts beschikt intussen over een enthousiast en multidisciplinair team van specialisten dat met kennis van zaken handelt. Door hun ervaring en expertise kunnen ze flexibel, op maat voor uw organisatie, oplossingen voorstellen en uitwerken. Naast het leveren van onze veelzijdig totaaloplossing zorgen ze tevens voor de begeleiding van de kantoormedewerkers tijdens de implementatie en integratie van de bedrijfssoftware binnen uw organisatie.

Toch vreemd dat zo’n oplossing pas nu het levenslicht ziet. Thomas Hontelé heeft daar zo zijn ideeën bij: “Eerst en vooral moeten de juiste mensen elkaar vinden om zo’n oplossing te ontwikkelen. Ons product is ontstaan na een concrete vraag van onze accountant. Samen hebben we het idee achter ClearFacts uitgewerkt. Acconometrics bracht zijn kennis in over de accountantswereld en Eomer en Tactics hun kennis over een analysesoftware. Die kennis hadden we opgebouwd in een vorig innovatietraject. De recente mogelijkheden rond in the Cloud- oplossingen vervolledigen dus puzzel. Dankzij deze technologie kunnen we gemakkelijk schalen.”

Lees meer: ClearFacts maakt boekhouding overzichtelijk