Integraties met ClearFacts

Connecteer je vertrouwde boekhoudpakket en werk efficiënter dan ooit

ClearFacts integreert en synchroniseert met verschillende andere toepassingen voor een zo efficiënt en eenvoudig mogelijke werking.

De ClearFacts Connectoren

ClearFacts is zelf geen boekhoudpakket maar integreert met alle courante accountingsoftwares. Onze connectoren zorgen voor een naadloze doorstroming naar jouw vertrouwde pakket en een makkelijke terugkoppeling naar de klant.

 

Winbooks

Een van onze eerste connectoren. Via WinBooks werden al ruim 2 miljoen boekingen verwerkt, voor meer dan 5.000 dossiers.

Wings

De synchronisatie met Wings verloopt vlekkeloos via de krachtige Wings Accounting Interface. Zowel Wings als Wings Online dossiers worden al sinds 2015 volledig ondersteund.

Exact Online

Exact is een uiterst moderne boekhoudsoftware en is momenteel sterk aanwezig op de Belgische markt. ClearFacts maakt gebruik van zowel de XML-API, de REST-API als de Webhooks-API voor een optimale de uitwisseling.

 

Kluwer Adsolut

Met de Adsolut connector werden er sinds 2014 al meer dan 2.500 unieke dossiers behandeld, samen goed voor ruim één miljoen boekingen.

Kluwer Expert-M+

Ook voor het meest gebruikte boekhoudprogramma in Vlaanderen ontwikkelde ClearFacts in 2016 een connector. Ondertussen werden via deze weg al meer dan twee miljoen boekingen verwerkt in bijna 5.000 unieke dossiers.

Sage Bob

In 2017 hebben Sage en ClearFacts de handen in elkaar geslagen om de Sage Bob connector en Cloud Demat te ontwikkelen. Bovendien is deze connector sinds 2018 compatibel met de Luxemburgse wetgeving.

 
cfs odoo

Odoo

Clearfacts houdt de vinger aan de pols en biedt een connector aan met één van de snelst groeiende boekoudpakketten en op de markt.

 

Welke andere integraties zijn mogelijk?

ClearFacts werkt met een open API waardoor integratie heel eenvoudig is.

 

Integraties binnen Isabel Group

CRM/Facturatiepakketten

De ClearFacts API

Dankzij de open API is integratie met het ClearFacts platform heel eenvoudig. Hoe eenvoudig? Dat ontdek je in de API-documentatie.

Bekijk de documentatie

Ook partner worden?

Het team van ClearFacts maakt het in geen tijd voor je in orde. Vraag maar aan onze bestaande partners!

Contacteer ons