Veiligheid

Wees gerust, bij ons zijn je data veilig

Je vertrouwt erop dat we zorgvuldig omgaan met je persoonlijke gegevens en dat nemen we bijzonder ernstig. We zetten dan ook alles op alles om ons platform zo veilig mogelijk te houden. ClearFacts is ontworpen volgens de hoogste veiligheidsnormen.

Veiligheid
 

Getest door hackers

ClearFacts zet regelmatig ‘White Hat’ of ethische hackers in om eventuele veiligheidslekken op te sporen. Vinden ze toch ergens een gat? Dan wordt dat snel en doeltreffend gedicht.

 

Data en GDPR

We behandelen je data met de grootste zorgvuldigheid en onze juristen toetsen elke transfer aan de Europese GDPR-wetgeving. Bij ons ben je dus zeker van een conforme dataverwerking.

Online back-up en redundantie

ClearFacts gebruikt een infrastructuur met meerdere lagen: een load balancer, een applicatie, databases en een opslaglaag. Bovendien worden er continu back-ups gemaakt en wordt elke laag gerepliceerd over verschillende datacentra. Ten slotte worden onze back-ups regelmatig getest. We hebben de veiligheidstouwtjes dus stevig in handen.

 

Beveiligde datacenters

We werken samen met een externe partner die bekend staat voor zijn uitermate veilige datacenters. Deze centra bevinden zich allemaal in Europa en voldoen aan de strengste eisen.

Uptime en monitoring

Het ClearFacts systeem wordt zowel intern als extern permanent opgevolgd. Is er een probleem? Dan ontvangen we een realtime rapport en gaan we direct aan de slag om het op te lossen.

 

Beveiligde verbinding

Elke verbinding gebeurt via TLS en we volgen ook alle HTTPS best practices. Daarnaast maken we gebruik van sterke AES256-codering om de transmissie af te handelen.

Bij ClearFacts zijn je data veilig

Daar hoef je alvast niet wakker van te liggen. Zit je toch nog met vragen? Laat het ons weten, we helpen je graag.

Contact