Automatische boekingsvoorstellen

Zeg nodeloos typwerk vaarwel

Alle documenten worden bij invoer gecategoriseerd als aankoopfactuur, verkoopfactuur of divers document. De factuurherkenning leest en codeert op zijn beurt alle relevante details (datums, btw-nummer, factuurnummer, bedrag, enz.).

Realtime herkenning

Onze innovatieve AIR 2.0-software is een straffe herkenningsmodule die online OCR combineert met intelligente en zelflerende ClearFacts algoritmes. Ze pikt in een oogwenk alle relevante gegevens op uit je documenten en zet ze om in digitale data. Dankzij machinelearning wordt de module bovendien steeds slimmer. Repetitief manueel werk behoort dus tot het verleden.

 

Interpretatie van factuurgegevens

Maar dataherkenning is slechts het begin. Door maximaal gebruik van historische data en fiches uit je boekhoudpakket, kunnen we factuurgegevens in realtime verrijken tot een boekingsvoorstel. Bovendien leert het verrijkingsalgoritme van ClearFacts uit zijn fouten waardoor het steeds slimmer wordt.

Efficiënt boekhouden

Automatische herkenning en verrijking betekenen al een enorme tijdswinst. De taken die daarna nog overblijven, zet ClearFacts zoveel mogelijk klaar in overzichtelijke werklijsten en efficiënte validatieschermen. Zo kan jij sneller door je werk fietsen en focussen op wat er echt toe doet.

 

Makkelijk betalingen klaarzetten

Vanuit het platform kunnen zowel de ondernemer als zijn accountant de aankoopfacturen makkelijk omzetten in betalingsbestanden of QR-codes. Die kan de ondernemer dan eenvoudig inlezen in zijn online bankapplicaties.

 
 

Vaarwel repetitief werk,
hallo efficiëntie.

Dankzij onze automatische boekingsvoorstellen wordt repetitief werk geëlimineerd en kan jij efficiënter aan de slag.

Demo aanvragenStel je vraag