Inzicht in elke onderneming

Het dashboard: zenuwcentrum voor cruciale beslissingen

Na verwerking kan de ondernemer alle documenten en boekingen raadplegen via het ClearFacts klantenportaal. De kerncijfers en evoluties op het dashboard zijn gebaseerd op de meest recente data. Ondernemers en kmo’s hoeven dus niet meer te wachten op de kwartaalresultaten of de jaarafsluiting voor een update van hun resultaten. Accountant en ondernemer delen steeds dezelfde informatie.

Toch iets niet duidelijk? Dan staat onze supportdienst met de glimlach voor je klaar.

 

Steeds op de hoogte van de laatste details

ClearFacts biedt accountants en hun klanten een transparant samenwerkingsplatform met permanente terugkoppeling van cijfers en evoluties. Rechtstreeks, via connectie met je boekhoudpakket. Zo creëren we een echte digitale snelweg voor accountants en bedrijven.

Op elke vraag een duidelijk antwoord

Op zijn dashboard vindt je klant een antwoord op al zijn courante vragen. Voor meer details kan hij bovendien terecht in een van de standaardrapporten, in het archief of in de detailschermen over klanten, leveranciers en grootboekrekeningen.

 
We merken duidelijk dat onze klanten beter geïnformeerd zijn. Ze moeten niet meer wachten tot wij met de cijfers komen. Klanten geven veel meer feedback en stellen gerichtere vragen.
Bert Clymans
Partner Ac|s
 

Een branded platform voor een vertrouwde look en feel

Laat je klanten profiteren van onze diensten via een beveiligd portaal in je eigen huisstijl en branding.

 
 

Laat je klanten kort op de bal spelen

Help je klanten op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen dankzij actuele cijfers. ClearFacts biedt jullie beiden in één opslag een duidelijk overzicht en helpt jullie zo om bedrijfsvragen inzichtelijk te beantwoorden.

Demo aanvragenStel je vraag