Over ClearFacts

ClearFacts is een Belgisch bedrijf dat werd opgericht in 2013. Onze missie? Een digitale snelweg creëren tussen accountants en hun klanten zodat ze op een efficiënte en interactieve manier kunnen samenwerken.

ClearFacts, dat is ook een enthousiast en multidisciplinair team van specialisten die zich dagelijks inzetten om accountants en hun klanten de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Clear facts over ClearFacts

90000
actieve dossiers
200000
verwerkte documenten per dag

ClearFacts maakt deel uit van de Isabel Group

De grootste fintech van België

Sinds 1995 is Isabel Group als Belgisch bedrijf uitgegroeid van belangrijkste aanbieder van multibancaire diensten voor professionele gebruikers tot de grootste fintech van België.

Isabelgroup companies

Isabel Group is een ‘trusted market infrastructure’ en een betrouwbare en solide schakel tussen de bedrijfswereld, boekhoudkantoren, banken, softwareleveranciers en consumenten. Met meer dan 350 experts en een doorgedreven focus op de bedrijfswereld, biedt de groep haar klanten een totale waaier aan financiële oplossingen.

Dankzij een brede waaier aan fintech oplossingen (Isabel 6, Ibanity, CodaBox, ClearFacts, Ponto, BookMate en Zoomit), kan Isabel Group hen hierin van start tot finish begeleiden.

Ga voor meer informatie naar www.isabelgroup.eu.