Slimmer boekhouden met ClearFacts

Een win-win voor jou en je klanten

ClearFacts is een veelzijdige toepassing die documenten digitaliseert en archiveert en facturen meteen als boekingsvoorstel klaarzet in je favoriete accountingsoftware. Via het dashboard krijgen je klanten instant terugkoppeling over hun cijfers. In het digitale archief vinden ze bovendien moeiteloos al hun documenten terug.

Documenten eenvoudig digitaal aanleveren en ontvangen

Een eigen mobiele app van het boekhoudkantoor om het je klant nog makkelijker te maken

Data efficiënt verwerken dankzij zelflerende software

Realtime inzicht

Jouw papieren archief? Overbodig!

Een open architectuur voor naadloze integratie met andere softwares

 

#1 Efficiënt documenten aangeleverd krijgen

Het afleveren van documenten kan nu eender wanneer, onafhankelijk van openingsuren, afstand of andere belemmeringen. Men kiest zelf de methode van aanleveren. Efficiëntie primeert. Door het makkelijk continue aanleveren van documenten wordt de piek op het einde van het kwartaal afgevlakt.

Mogelijke manieren om documenten aan te leverenDigitaal archief, altijd toegankelijk

 

#2 Automatische herkenning en verrijking van facturen

Met onze herkenning en verrijking automatiseren we. Daarnaast zorgen we ervoor dat de overblijvende manuele taken zo goed mogelijk worden klaargezet. Dit bespaart een hoop (repetitief) manueel werk, waardoor tijd vrijkomt voor wat er echt toe doet.

Ontdek de automatische boekingsvoorstellen

Accounting on the GO

Een boekhouder in uw broekzak. Het klinkt een beetje ongemakkelijk, maar laat ons u geruststellen: uw accountant kruipt niet letterlijk in uw broekzak. Hij communiceert met
u via de app, en u communiceert met hem.
Zo doet u aan accounting waar u ook bent.

Ontdek de app
 

#3 Sneller en slimmer inboeken

In de ClearFacts Booking Factory of in uw vertrouwd boekhoudpakket, dat kiest u zelf. Via instelbare regels en parameters wordt de automatische verwerking van facturen steeds verder geoptimaliseerd.

Ontdek de Booking Factory
 

#4 Inzicht in elke onderneming

ClearFacts koppelt de boekhouding van een KMO permanent terug naar de klant zodat die niet langer ‘achter gesloten deuren’ wordt beheerd. De belangrijkste financiële indicatoren en evoluties zijn vanaf nu immers bekend en beschikbaar op het dashboard voor de klant.

Hoe ziet een dashboard eruit
 

Veilig in de cloud

Het digitale archief van ClearFacts is veilig. Er worden continu back-ups gemaakt waardoor gegevens geen kans krijgen verloren te gaan. Hackers worden ingezet om op zoek te gaan naar mogelijke gaatjes in het systeem, waarop die meteen gedicht worden.
Niemand komt erin.

Beter beschermd dan ooit
Alle details over het archief

Configureerbaar

We bieden kantoren de optie aan om de instellingen van het ClearFacts platform naar wens te configureren. Modules aanbieden of verbergen kan met een druk op de knop.

 

Ja, maar, als het te goed klinkt om
waar te zijn is dat meestal ook zo

Zegt men wel eens. Dit is de uitzondering die de regel bevestigt.
Er zijn echt geen redelijke argumenten te bedenken om ClearFacts
nog langer links te laten liggen.

Demo aanvragenStel je vraag