Een archief dat 24 op 24 en 7 op 7 toegankelijk is

Een archief voor al uw aan- en verkoopfacturen

Alle documenten en bijbehorende stukken worden automatisch opgeslagen in de Cloud. Zonder bijkomende inspanning geniet de kmo-klant op die manier van een veilig digitaal archief dat hij online kan raadplegen. Hij vindt de corresponderende documenten en bedragen voortaan altijd makkelijk online terug.

Altijd en overal toegankelijk

Accountant én ondernemer krijgen  overal en altijd toegang tot een overzichtelijk archief dat naar eigen wens doorzocht kan worden. Bovendien komt er plaats vrij op het kantoor. Wat denkt u van een biljarttafel waar de archiefkasten stonden?

 
Het is een heel eenvoudige, intuïtieve tool. Je moet geen informaticus zijn om ermee te kunnen werken. Toen we er eenmaal mee gestart waren, vroeg ik me af waarom we dat niet veel eerder hadden gedaan.
Veerle Van Mechelen
Mede-zaakvoerder LSB Blokhutten
 

Veiligheid boven alles

Het digitaal archief van ClearFacts is veilig. Er worden continu back-ups gemaakt waardoor gegevens geen kans krijgen verloren te gaan. Hackers worden ingezet om op zoek te gaan naar mogelijke gaatjes in het systeem, waarop die meteen gedicht worden. Niemand komt erin.

Meer over de veiligheid

Wettelijk kader

Moet ik mijn facturen bijhouden op papier?

Het digitaal archief van ClearFacts voldoet aan alle voorwaarden en vereisten om als officieel archief gekwalificeerd te worden. Van zodra de documenten in ons archief belanden zorgen wij voor de leesbaarheid, authenticiteit en integriteit van het digitaal archief.

 

Ja, maar, onze archiefkasten passen
zo goed in ons interieur

Zei niemand ooit.
Voortaan heeft u een veilig digitaal archief,
volledig conform de wetgeving, dat altijd en overal toegankelijk is

Demo aanvragenStel je vraag