Accounting on the go

Uw accountant in uw broekzak

Het klinkt een beetje ongemakkelijk, maar laat ons u geruststellen:
uw accountant kruipt niet letterlijk in uw broekzak. Hij communiceert
met u via de app, en u communiceert met hem.

Documenten aanleveren via de app

Één van de vele toepassingen in de mobiele app van ClearFacts is het digitaal aanleveren van documenten. Waar of wanneer is niet langer van belang. Neem tussendoor snel een foto van het document en in no-time ligt het document bij de accountant.

Bekijk de andere mogelijkheden

Archief raadplegen via de app

Ondernemers krijgen overal en altijd toegang tot een overzichtelijk archief dat naar eigen wens doorzocht kan worden. Bovendien komt er plaats vrij op het kantoor. Wat denkt u van een biljarttafel waar de archiefkasten stonden?

Alles over het veilige archief van ClearFacts

 
We zijn verbaasd over hoe gemakkelijk onze klanten hun weg vinden naar de mobiele applicatie. Zeker nu het ook mogelijk is om in de app het digitaal archief te raadplegen, spreken meer en meer klanten ons erop aan.
Bert Clymans
Partner Ac|s
 

Continu en actueel inzicht

ClearFacts koppelt de boekhouding van een kmo permanent terug naar de klant zodat die niet langer ‘achter gesloten deuren’ wordt beheerd.
De belangrijkste financiële indicatoren en evoluties zijn vanaf nu immers bekend en beschikbaar op het dashboard voor de klant.

Meer informatie over het dashboard

Een eigen app waar u mee kan uitpakken

Onze app wordt aangeboden in de Google Play Store en de App Store en dit onder een eigen logo. We bieden boekhoudkantoren ook de optie aan om de branding volledig aan te passen en een app aan te bieden onder de eigen kantoornaam.

 
 

U bent mobiel, waarom uw
boekhouding niet?

Lever documenten aan waar en wanneer het u past.
Een volledig digitaal archief bevindt zich voortaan in uw broekzak

Demo aanvragenStel een vraag