HLB en Partners for Design gaan samen voor de toekomst

Als onderneming balanceert Partners for Design tussen voor- en achteruit kijken. Dankzij HLB en het ClearFacts dashboard is de actuele financiële toestand vandaag in één oogopslag beschikbaar. Partners for Design doorzoekt het archief voortaan waar en wanneer het past. Ten slotte staat HLB meer dan ooit klaar om Partners for Design bij te staan bij belangrijke beslissingen over de toekomst.

 

De actuele toestand
steeds bij de hand

In het ClearFacts dashboard krijgt Partners for Design een continu en actueel overzicht van de huidige financiële toestand. Dit inzicht in de onderneming stelt hen in staat betere keuzes te maken. Openingsuren van hun accountant HLB zijn niet langer belangrijk, en een rit van Deinze naar Kortrijk wordt compleet overbodig. Inzicht, altijd. Én overal.

Waar we vroeger een stapel papieren moesten binnendragen bij de accountant en pas op het einde van elk kwartaal een overzicht kregen, kunnen we onze bedrijfsprestaties nu op elk moment raadplegen. ClearFacts maakt het daarnaast ook makkelijker om onze documenten te uploaden en vooral ook te doorzoeken in het veilige cloud archief.
Jonas Verschaeve
Partners for Design
 
 
HLB legt nu meer de focus op haar adviesfunctie, door in realtime bedrijfsresultaten weer te geven en ondernemers tijdens het nemen van fundamentele beslissingen bij te staan met cruciale informatie.
Wladimir Vanderbauwede
HLB

Advies bij belangrijke beslissingen over de toekomst

ClearFacts neemt de repetitieve taken op zich, waardoor HLB tijd heeft om zijn adviesrol op te nemen. Het automatiseringsproces zorgt ervoor dat HLB enkel nog documenten dient te valideren en alle tijd die vrijgekomen is kan gebruiken om te doen waar ze echt goed in zijn: Partners for Design helpen groeien.

 

Het verleden, een schat aan informatie

Het financiële archief van Partners for Design is altijd en overal ter beschikking. Via de webtoepassing of via de app kunnen ze het eenvoudig raadplegen. Documenten die makkelijk aan HLB werden aangeleverd, worden na verwerking in de ClearFacts Booking Factory meteen zichtbaar in het veilige cloud archief.

 

Samen vooruit gaan,
dat kan met ClearFacts

HLB en Partners for Design hebben elkaar nóg meer gevonden nadat
HLB voor ClearFacts koos. Ze zien de toekomst rooskleurig en hebben vooral zin in de toekomst, samen.

Demo aanvragenStel je vraag