VVH&P en ACB Containers zijn ClearFacts pioniers

VVH&P en ACB Containers zijn ClearFacts gebruikers van het eerste uur. Letterlijk en figuurlijk! ClearFacts werd in 2013 opgericht. Een jaar later koos VVH&P voor het bedrijf, nog een jaar later volgde ACB Containers. Beide zijn nog altijd 100% overtuigd van hun keuze.

 

VVH&P (Verheyden, Van Hassel
& Partners)

  • Accountantskantoor
  • 8-tal medewerkers
  • Gelegen in Antwerpen (Wilrijk)
  • Gebruiker van boekhoudpakket Wings
 

ACB Containers

  • Klant van VVH&P
  • Actief in de aan- en verkoop van containers wereldwijd
  • Gelegen in Antwerpen (Ekeren)
  • Gebruiker van ClearFacts sinds 2015
We zijn beginnen samenwerken in de opstartfase van ClearFacts. Als je ziet welke evolutie het bedrijf heeft doorgemaakt en wat er nog gepland staat; dat is gigantisch. Daarom zijn we nog altijd zeer blij met onze keuze.
Nick Verheyden
Zaakvoerder VVH&P
 
 
Het is enorm handig om alles – en dus ook de ondertekening van documenten – op één plaats te beheren. Het is ook zo gebruiksvriendelijk: alles wijst zichzelf uit.
David Beckers
Bestuurder ACB Containers

Vlotte opstart door integratie met eigen boekhoudpakket

VVH&P koos al snel voor ClearFacts, omwille van het gebruiksgemak. Het kantoor kon immers blijven werken met haar vertrouwde boekhoudpakket: ClearFacts is zelf geen boekhoudpakket, maar bouwt een connector met het pakket van haar klanten. De opstart verliep bijzonder vlot.

 

Blijvend meeliften op de digitale vooruitgang

VVH&P en ACB Containers hebben van dichtbij de evolutie van ClearFacts meegevolgd. Er wordt steeds verder aan de digitale weg getimmerd. Accountants en hun klanten kunnen hun boekhoudkundige en financiële zaken beheren op één centrale plaats. De roadmap bevat allerlei nieuwe functionaliteiten die dat centrale beheer alleen maar versterken. Zo zijn VVH&P en ACB Containers blijvend betrokken bij de nieuwste digitale mogelijkheden.

 

Digitaal handtekenen dankzij integratie met SignHere. Het sluitstuk

Dankzij ClearFacts heeft David Beckers (ACB Containers) bijna geen papierwerk meer voor zijn accountant. Dat is zeer handig, ervaart hij.

Zowel ClearFacts als VVH&P willen de volledige boekhouding via een centraal platform laten verlopen. Daarom maakt VVH&P graag gebruik van de integratie met SignHere. Via die toepassing kunnen bedrijven documenten digitaal ondertekenen: een verslag van een jaarrekening, een mandaat … Manueel E-mailverkeer of persoonlijke afspraken zijn niet meer nodig. Van de oproep om te ondertekenen tot de archivering van ondertekende documenten: alles verloopt via het ClearFacts portaal. Hiermee is de digitale cirkel meteen rond.

Streven naar een 100% digitale werking

Wat hebben VVH&P en ACB Containers gemeen? De ambitie om volledig digitaal te werken. Weg met al het papierwerk! ClearFacts is de perfecte partner om die doelstelling te bereiken. VVH&P en ACB Containers hebben die doelstelling alvast bereikt!

Bedrijven met een toekomstvisie, kiezen voor ClearFacts

VVH&P en ACB Containers zijn er allebei van overtuigd: digitalisering is de enige weg naar de toekomst. ClearFacts helpt hen die doelstelling vlot te realiseren.

Demo aanvragenStel je vraag