Konsilanto en Ariad kiezen voor 100% digitale werking

Konsilanto werkt vandaag 100% digitaal. Ariad kiest resoluut voor een digitale werking om – vanuit een voorbeeldfunctie – klanten optimaal te kunnen begeleiden in digitale transformaties. Zo toont Ariad aan zijn klanten dat ze zelf toepassen wat ze elders verkondigen, onder het motto “Walk the talk”.

Samen zijn Konsilanto & Ariad overtuigd van ClearFacts.

ClearFacts heeft verschillende complementaire partners. Dankzij die integraties kan Konsilanto zijn klanten een digitaal totaalpakket bieden. Er is een nieuwe manier van werken mogelijk, waarin beide bedrijven hun interne workflow kunnen optimaliseren. Ook de betaalfunctionaliteit van ClearFacts is een belangrijke troef.

 

Konsilanto

 • Accountantskantoor
 • 50-tal medewerkers en 3 kantoren
 • Gelegen in Vlaams-Brabant en Antwerpen
 • Gebruiker van boekhoudpakket Adsolut
 

Ariad

 • Klant van Konsilanto
 • Gespecialiseerd in digitale consultancy en staffing
 • Gelegen in België (Brussel) en Spanje (Madrid en Almería)
 • Gebruiker van ClearFacts sinds 2019
We hebben in 2015 voor ClearFacts gekozen, omdat het op dat moment het beste product in de markt was. Ik denk dat dat vandaag nog altijd zo is.
Johan Jacobs
Bestuurder Konsilanto
 
Voor mij is het een geruststelling dat al mijn medewerkers ClearFacts gebruiken. Het is een betrouwbaar product dat ervoor zorgt dat iedereen in ons bedrijf hetzelfde doordachte proces volgt.
Jeroen Geleyn
Finance & Operations Director, Ariad

Een totaalpakket dankzij de vele integraties

In het platform van ClearFacts zitten eenvoudige integraties met complementaire partners. Zo kan Konsilanto een totaalpakket aanbieden op het vlak van een digitale samenwerking.

Ariad maakt bijvoorbeeld gebruik van de integraties tussen ClearFacts en een CRM/facturatietool , een tool voor meer diepgaande rapportering, en CodaBox voor financiële informatie en elektronische aankoopfacturen.

 

Een handige betaalmodule in het portaal

De betaalmodule van ClearFacts heeft volgens Ariad en Konsilanto verschillende voordelen:

 • Enkel facturen die al in de boekhouding zijn opgenomen, worden betaald
 • Facturen worden steeds op de vervaldatum betaald
 • De functionaliteiten werken eenvoudig en vlot
 • De openstaande leveranciers worden accuraat weergegeven.
 
 
Een grote troef in ClearFacts vind ik de betaalmodule: klanten kunnen hun cashflow zelf mooi opvolgen en bewust beslissen wat wanneer betaald wordt.
Johan Jacobs
Bestuurder Konsilanto

Een optimale interne werking dankzij ClearFacts

ClearFacts maakt een nieuwe manier van werken mogelijk.

Konsilanto ontvangt dagelijks via verschillende invoerkanalen een stroom aan documenten van zijn klanten. Die documenten centraliseert het via ClearFacts. Terwijl een gespecialiseerd team zich bezighoudt met de verwerking, kunnen andere medewerkers tijd vrijmaken om klanten zoals Ariad te adviseren.

Ariad heeft verschillende vestigingen in Europa. Dankzij het gebruik van ClearFacts is er één tool met één centraal zicht op de facturatie en de cijfers. Hierdoor kan Ariad zich efficiënt organiseren, en heeft het op elk moment een globaal overzicht van alle ingediende documenten, het digitaal archief en het voorlopig resultaat.

Bedrijven met een toekomstvisie, kiezen voor ClearFacts

Konsilanto en Ariad zijn er allebei van overtuigd: digitalisering is de enige weg naar de toekomst. ClearFacts helpt hen die doelstelling vlot te realiseren.

Demo aanvragenStel je vraag