ClearFacts is genomineerd voor Deloitte’s Technology Fast 50 2023

19 oct 2023

ClearFacts is genomineerd voor Deloitte’s Technology Fast 50 2023

Antwerpen, 19/10/2023 – Met veel enthousiasme kondigen we aan dat ClearFacts genomineerd is voor de Deloitte’s Technology Fast 50 van 2023!

Je hoort het goed: we maken kans om bekroond te worden als een van de snelst groeiende technologiebedrijven in België.

Kruis alvast de vingers met ons mee: op 26 oktober 2023 wordt de winnaar bekend gemaakt, dus we wachten nog eventjes om de champagne te ontkurken.

Waarom werden we genomineerd?

  1. We focussen ons slechts op één doel: wij willen het beste pre-accounting platform van België zijn.
  2. Ons platform blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en gebruiksgemak. Geen steile leercurve, onze intuïtieve interface laat accountants en ondernemers toe om efficiënter (samen) te werken.
  3. In de afgelopen jaren zagen we een opmerkelijke groei.

Waarom is deze nominatie zo belangrijk voor ons?

Onze strategie en continue groei in de afgelopen jaren hebben onze positie op de markt versterkt. Deze nominatie beschouwen we als een bevestiging dat we de juiste richting uitgaan en een grote erkenning van onze tot dusver behaalde prestaties” – Tom Vanhoorne, Managing Director ClearFacts

Over ClearFacts

Kort gezegd: wij zijn de eerste keuze voor digitale pre-accounting oplossingen. Iedere dag stellen onze medewerkers alles in het werk om onze belofte “De digitale snelweg tussen accountants en ondernemers” waar te maken.

Onze niet-aflatende focus heeft ervoor gezorgd dat meer dan 75 accountantskantoren in 2023 met ons platform van start gegaan zijn. In totaal hebben we nu 600 gebruikers, die via ClearFacts de dossiers van ongeveer 90.000 ondernemers behartigen.

Over Deloitte’s Technology Fast 50 van 2023

De Fast 50-competitie is hét evenement waar de snelst groeiende en innovatieve technologiebedrijven in België erkend worden. Dit jaarlijkse evenement is een hoeksteen in het Belgische tech-ecosysteem en viert dit jaar haar tiende verjaardag.

De Deloitte Fast50 competitie zet innovatieve start-ups en scale-ups in de schijnwerpers die niet alleen de grenzen van technologie verleggen, maar ook bijdragen aan de groei en veerkracht van de Belgische economie.