Eén online klantenportaal boven Expert-M en Exact Online

04 nov 2016

Eén online klantenportaal boven Expert-M en Exact Online
Wij zijn van eind van 2014 overtuigd dat automatisering en digitalisering ‘key’ worden in ons beroep. Na een marktonderzoek in de loop van 2015 zijn wij overtuigd geraakt dat ClearFacts het beste aansluit bij onze verwachtingen op lange termijn.

 

Binnen het kantoor KMG Boekhouding werkt men traditioneel met de boekhoudsoftware Expert-M van Kluwer voor de overgrote meerderheid van de dossiers. Voor een 15-tal klantdossiers wordt de boekhouding gevoerd in Exact Online.

Na enkele gesprekken met klanten, die vragende partij waren om hun boekhoudkundige stukken digitaal aan te leveren, werd duidelijk dat ClearFacts een oplossing kon bieden, zowel voor de behoeften van de klanten als voor de verdere digitalisering van het kantoor. Op korte termijn werden de EOL dossiers geactiveerd op het ClearFacts platform, enkele maanden nadien werden ook de Expert-M dossiers toegevoegd.

Alle geactiveerde dossiers worden samengebracht in één overzichtsscherm van de ClearFacts Beheermodule. Voor elk dossier worden de documentenstromen op een uniforme wijze in kaart gebracht, ongeacht de finaliteit van de boekingsvoorstellen (Expert-M of EOL). Elke kantoormedewerker heeft zicht op die dossiers die aan hem/haar zijn toegewezen.

 
 

Ook het online portaal dat de klantondernemers van KMG gebruiken om hun documenten in te dienen en hun boekhouding terug te vinden is uniform en staat los van de boekhoudsoftware die gevoed en uitgelezen wordt vanuit ClearFacts.

 
 
Wij digitaliseren steeds meer en ontvangen elke dag meer digitale documenten van onze klanten, onze leveranciers en de overheid. Ook onze klanten zelf zijn vragende partij om hun boekhouding verder te digitaliseren en transparant, online te beheren. Met ClearFacts kunnen we één platform aanbieden dat het kloppend hart vormt van onze digitale administratie, los van de boekhoudpakketten die we onderliggend gebruiken. ClearFacts geeft ons verder de flexibiliteit om de manier van ‘samenwerken’ met onze klanten individueel te bepalen via verschillende configuratie-parameters en dossierinstellingen.
Sven Helsen
zaakvoerder – KMG Boekhouding
 

KMG Boekhouding | Steenweg 153 bus 1 | 3540 Herk-de-Stad | Info: E-mail info@kmgonline.be