ClearFacts neemt deel aan het Forum for the Future op 21 & 22 november 2018

25 oct 2018

ClearFacts neemt deel aan het Forum for the Future op 21 & 22 november 2018
Het Forum for the Future wordt beschouwd als het grootste evenement voor economische beroepen in België.

De editie 2018 vindt plaats op 21 en 22 november in Brussels Expo (Heizelpaleis – Hal 7).

Het congres brengt meer dan 4.000 professionals samen uit de sector: interne en externe accountants, erkende boekhouders, erkende boekhouders-fiscalisten, belastingconsulenten, bedrijfsrevisoren, software-leveranciers en iedereen die actief is in de boekhouding, fiscaliteit, audit en financiën.

ClearFacts neemt voor de vijfde keer deel aan het congres met een stand en twee infosessies ’30 minuten om te overtuigen’.

Breng ons gerust een bezoekje op stand H39 of neem deel aan één van onze sessies op 22/11 (NL: zaal Luxembourg om 10u15 | FR: zaal Luxembourg om 13u30).

We geven u graag een update van de evolutie van ClearFacts tot een onmisbaar ‘Collaboration Platform’ voor accountants en boekhouders.

Registreren, het programma raadplegen, en inschrijven voor de sessies kan hierIndien u gebruik maakt van de code ISA2108BEL ontvangt u een korting van €30.

 
ClearFacts is een open, online platform voor accountants en boekhoudkantoren. Eén ambitie staat voorop: de optimalisatie van uw interne kantoorwerking en online dienstverlening. Dankzij een gebruiksvriendelijk online portaal en unieke connectoren zorgt ClearFacts voor een efficiënte documentstroom naar de boekhouding. KMO’s en ondernemers krijgen bovendien een helder beeld van hun gegevens via onder meer een dashboard, digitaal archief en enkele standaardrapporten (realtime accounting). In deze sessie stellen we ClearFacts eerst kort voor, waarna we inzoomen op de laatste en geplande innovaties, zoals de Mobile App, de CODA-injectie en de betaalmogelijkheden voor KMO’s. Deze sessie kan dienen als eerste kennismaking met ClearFacts, maar is ook nuttig voor kantoren die vandaag reeds met het platform werken.
Johan JACOBS
Accountant-Vennoot – Konsilanto