Ontdek de ClearFacts Mobile App!

17 dec 2018

Ontdek de ClearFacts Mobile App!
Sinds kort beschikken de ondernemers en kmo’s die met ClearFacts werken over een extra troef om efficiënt samen te werken met hun accountant: de ClearFacts Mobile App!

In deze eerste versie van de ClearFacts Mobile App ligt de focus op de kernfunctionaliteit: de login van uw klant-ondernemers, de koppeling met één of meerdere dossiers en het doorsturen van facturen en bonnen naar het ClearFacts portaal van de klant. Daarnaast worden ook de kerncijfers van de geselecteerde onderneming getoond binnen de App.

 
 

De ClearFacts App is uiteraard verbonden met het ClearFacts klantenportaal, waardoor de documenten met één druk op de “Send” knop kunnen worden doorgestuurd naar de geselecteerde digitale postbus. Gemakkelijker kan niet.

 

Voor bonnen (“receipts”) heeft de klantondernemer ook de mogelijkheid om extra informatie betreffende het document mee te geven (zoals categorie, bedrag en betaalmethode). Deze informatie zal door ClearFacts optimaal benut worden tijdens herkenning en verrijking om een zo correct mogelijk boekingsvoorstel op te stellen voor het betreffende bonnetje.

Op deze manier vervoegt de ClearFacts Mobile App de waaier aan invoerkanalen die de ClearFacts gebruikers reeds tot hun beschikking hebben, zoals upload & scanning vanuit het klantenportaal, specifieke e-mail adressen, integratie met Dropbox, en de API waarmee steeds meer partijen verbinden, voornamelijk voor het doorsturen van verkoopfacturen.

De ClearFacts app is sinds een aantal weken beschikbaar voor zowel iOS als Android, en ondertussen werd de app reeds geïnstalleerd door meer dan 500 eindgebruikers.

In volgende versies van de ClearFacts Mobile App zullen extra functionaliteiten worden toegevoegd. Het zal bijvoorbeeld mogelijk worden om mobiel te zoeken binnen het digitaal documenten-archief, en om bepaalde grafische elementen van het dashboard te raadplegen.