Opnieuw honderden autoritten vermeden … met dank aan ClearFacts ;-)

07 jul 2016

Opnieuw honderden autoritten vermeden … met dank aan ClearFacts ;-)

Als kantoorhouder of -medewerker kent u de situatie wellicht beter dan wij:

Elke kwartaal moeten er in België duizenden Btw-aangiftes opgesteld en verwerkt worden. Elk kwartaal zijn er dus duizenden klant-ondernemers op de been om alle boekhoudkundige stukken tijdig aan te leveren bij u op kantoor … om u vervolgens de kans te geven alles nog net op tijd te verwerken en door te sturen.

ClearFacts streeft ernaar om zoveel mogelijk documenten ‘aan de bron’ te digitaliseren via het KMO-portaal. Dankzij de permanente doorstroming zorgt dit bij u voor een betere spreiding van de werklast. Maar er is meer. Het geeft uw klant-ondernemer bovendien de nodige flexibiliteit in deze steeds weerkerende periode van ‘zoeken en verzamelen’ van documenten.

En u heeft gelijk … niet iedereen wil de stap om te digitaliseren vandaag al zetten en/of de daarmee gepaard gaande inspanningen leveren.

Zoiets gebeurt geleidelijk … stap voor stap … beginnende met die klanten die er wel al klaar voor zijn. En, geloof ons, zo zijn er steeds meer.

Uit nieuwsgierigheid hebben we op woensdagavond 6 juli alle locaties op een kaart uitgezet van waaruit die dag documenten werden verstuurd richting de ClearFacts connectoren.

 
We durven te mogen stellen dat we, tijdens een aangifte-periode, honderden autoritten van en naar de kantoren vermijden. En elke autorit die niet gereden wordt is er eentje die bijdraagt …

 
 

ClearFacts: Heatmap – Postal codes endusers – July, 6 2016

Klant-ondernemers die hun documenten vandaag toch nog liever laten verwerken op kantoor, genieten na digitalisering alsnog van de voordelen van het KMO-portaal. Ze vinden de kerncijfers van hun onderneming terug, enkele standaard rapporten en een volledig digitaal archief van hun boekhoudkundige stukken.

 
 

ClearFacts: Digitaal Archief – Aankoopfacturen