Recoclean ziet voordelen in de online dienstverlening van Juribel Partners

18 jan 2016

Recoclean ziet voordelen in de online dienstverlening van Juribel Partners

Recoclean, een Antwerps bedrijf gespecialiseerd in het renoveren, reinigen en conserveren van schepen, doet voor het beheer van de administratie beroep op ClearFacts.

“Als je actief bent in de haven, ben je niet veel op kantoor. Je legt grote afstanden af, bent veel onderweg. Toch is het belangrijk om je cijfers altijd accuraat en bij de hand te hebben, zeker als je je markt verbreedt.” aldus Philippe Coen, zaakvoerder van Recoclean.

 
Onze boekhouding wordt dankzij de applicatie ClearFacts gevisualiseerd en ik heb op mijn tablet overal mijn cijfers op een heel overzichtelijke manier bij de hand. Alle relevante stukken kan ik bovendien makkelijk online opvragen. Dit laat me toe om gericht te kunnen opvolgen en snel te schakelen waar nodig.
Philippe Coen
zaakvoerder – Recoclean
 
 

Didier Depeser van Juribel Partners “Wij kozen voor het systeem van ClearFacts omdat het onafhankelijk en bijzonder gebruiksvriendelijk is. Zelfs een Spaanstalige klant van ons kan er makkelijk mee werken net omdat de toepassing zo intuïtief is. Onze klanten ervaren onder andere het digitale archief als een enorme troef.”

Lees meer: Recoclean koos voor ClearFacts

Juribel Partners werkt met de boekhoudsoftware WinBooks.