Sage kiest voor ClearFacts als digitaal portaal voor BOB 50c

27 oct 2017

Sage kiest voor ClearFacts als digitaal portaal voor BOB 50c

Naar aanleiding van Sage Insight op 26 oktober lanceert Sage Cloud Demat.

Sage Cloud Demat, het nieuwe ‘Collaboration Platform’ van Sage, zorgt voor een aanzienlijke efficiëntieverhoging voor zowel de boekhouder als de KMO-ondernemer door boekhoudkundige processen te digitaliseren en automatiseren.

Brussel, 26 oktober 2017 – Sage, wereldwijd een van de leidende leveranciers inzake oplossingen voor boekhouding, ERP en CRM, start een nauwe samenwerking met technology provider ClearFacts en schakelt zo een versnelling hoger met de ontplooiing van de nieuwe Sage Cloud Demat. Sage zet zo een nieuwe stap in de uitbouw van haar (digitale) ecosysteem.

Sage Cloud Demat vormt de ontbrekende schakel die een holistische benadering van alle boekhoudkundige processen mogelijk maakt. De toepassing ondersteunt de administratieve taken in het voor- en natraject tot het boekhouden. Het digitale platform laat boekhouders toe met hun klanten – de KMO’s – te communiceren alsook de resultaten en boekhouding te publiceren, terwijl de KMO zo over een online tool beschikt die het toelaat om zijn documenten en facturen goed te keuren, te annoteren en te verzenden. Bovendien maakt stelt het de KMO-ondernemer in staat in realtime de boekhouding en financiën alsook de rapportering en de publicatie van resultaten en verslagen op te volgen via een uitgebreid en toegankelijk KMO-portaal. Cloud Demat integreert al deze mogelijkheden voor het eerst onder één dak, complementair aan de Sage boekhoudsoftware BOB 50c.

Via machinale factuurherkenning en slimme verrijkingsalgoritmes worden facturen en bestanden klaargezet voor validatie en wordt de productiviteit van een boekhoudkantoor stelselmatig verhoogd.

Alex Dossche, Managing Director van Sage Belgium, verklaart:

 
Met Sage Cloud Demat spelen we in op de huidige noden van de markt, voor zowel die van de boekhouders als die van de KMO, waarin alles steeds minder gebonden is aan tijd en plaats. Dankzij deze nieuwe toepassing kunnen ondernemers en bedrijfsleiders overal en altijd hun boekhoudkundige stukken uploaden, verzenden en raadplegen. Zo wint niet alleen de KMO aan tijd, maar ook de accountant, die een groot deel van zijn repetitieve en administratieve taken geautomatiseerd ziet en daardoor meer mogelijkheden krijgt om zijn klanten bij te staan met advies. Als Technology Partner werd voor ClearFacts gekozen omdat zij een uniek en open platform hebben ontwikkeld waarbij hun Cloud-diensten bewezen hebben met grote volumes documenten en gebruikers te kunnen omspringen. Zij behouden bovendien de eigenheid van onze boekhoudsoftware en hebben een sterk en multidisciplinair team met focus op samenwerking en integratie.
Alex Dossche
Managing Director – Sage Belgium
 
 

Over Sage:

Sage (FTSE : SGE) is wereldwijd de marktleider inzake beheersoplossingen voor ondernemingen. Sage vergezelt de ontwikkeling van ondernemingen van start-up over scale-up tot kmo met Sage Business Cloud. Dit is de enige oplossing die boekhouding, financiën, commercieel beheer, geïntegreerd bedrijfsbeheer, human resources, verloning, betalingen en communicatie met de bank integreert in de Cloud.

Onze missie: ondernemers bevrijden van de administratieve last zodat ze zich kunnen concentreren op wat ze graag doen. Dat doen we elke dag voor onze 3 miljoen klanten in 23 landen, met onze 13.000 medewerkers en dankzij ons netwerk van experts-boekhouders en partners. Wij zijn geïntegreerd en geëngageerd: we steunen lokale gemeenschappen met liefdadigheidswerk via de Sage Foundation.

Voor meer informatie: www.sage.com en persbericht Sage lanceert Cloud Demat.