Waarom het Forum For The Future ook dit jaar belangrijk is voor jou

19 apr 2021

Waarom het Forum For The Future ook dit jaar belangrijk is voor jou

Ja, ook dit jaar nemen we deel aan Forum For the Future. Hét accountancy-event vindt plaats van 24 tot en met 27 november.

Wel jammer dat je ons enkel digitaal kan bezoeken dit jaar.

Nu ja, het typeert ook wel de digitale ommezwaai van de hele sector.

Uiteraard gaan we met z’n allen onze gezellige babbel missen. De emoties van een live event zullen wat minder zijn. Gevoel is lastig te faciliteren. Dat vinden we spijtig. We houden van persoonlijk contact, want zo voelen we beter wat er leeft bij jou en in je kantoor.

Het Forum is dit jaar evenwel de uitgelezen kans om je digitale horizon te verbreden. Ook alle oplossingen en diensten van Isabel Group zijn er om je bij te staan in je zoektocht naar meer productiviteit, efficiëntieen vooral meer tijd.

Hieronder vind je al onze sessies, ze dragen één voor één bij tot jouw specifiek digitale verhaal. Zodat het dagelijkse leven binnen je accountancykantoor een pak makkelijker wordt en je je rol als adviseur verder kan ontwikkelen.

  • 24/11 om 11u: Accountancy is dead … long live accountancy (Jean de Crane, CEO Isabel)
  • 26/11 om 9u30: De e-handtekening en eIDAS: de impact voor uw bedrijf (SignHere)
  • 26/11 om 14u: Slim samenwerken: ClearFacts in 20 minuten
  • 27/11 om 9u30: 4 dingen die je waarschijnlijk nog niet weet over CodaBox

Trouwens, als je registreert voor één van deze sessie of gewoon langskomt op onze stand én onze video bekijkt, dan maak je kans op een online “Accounting Of Today” pakket ter waarde van €1.500. Gedurende 3 maanden krijg je van Finplex persoonlijk en onafhankelijk advies voor de (verdere) digitalisatie van je kantoor.

Registreren voor het Forum For The Future kan via de website.

Tot dan!

PS: ClearFacts schreef het handig e-book “5 voorwaarden voor de digitale transformatie van een boekhoudkantoor”. Niet te missen, Download gratis