Hogere efficiëntie dankzij de integratie tussen Teamleader en ClearFacts

20 sep 2018

Hogere efficiëntie dankzij de integratie tussen Teamleader en ClearFacts

Teamleader is een toonaangevend cloud software pakket dat CRM, project management en facturatie combineert in één praktische tool. Dankzij de integratie tussen Teamleader en ClearFacts kan u er voor zorgen dat de verkoopfacturen die u opmaakt in Teamleader automatisch en rechtstreeks terecht komen in ClearFacts en bijgevolg in uw boekhouding.

 
 

Met deze integratie wordt niet enkel het PDF-document doorgestuurd naar de boekhouding, maar ook een volledige elektronische factuur. Hierdoor dient er geen machinale- en visuele herkenning meer te gebeuren van de factuur en zullen de factuurgegevens in het boekingsvoorstel altijd 100% correct zijn. Het is duidelijk: zowel de kmo als de accountant kunnen dankzij deze integratie hun efficiëntie nog verder verhogen.

De manier van werken wordt toegelicht in een recente blog post op de website van Teamleader, waarin Jonas Verschaeve – CEO van Partners for Design– uitlegt hoe hij gebruik maakt van Teamleader, ClearFacts en de integratie tussen beide toepassingen.

 
Dankzij de integratie met ClearFacts hebben we nu altijd inzicht in onze boekhouding.
Jonas Verschaeve
CEO – Partners for Design
 

Jonas Verschaeve vermeldt in de case study onder meer hoe hij gemakkelijk documenten kan doorsturen naar zijn accountant; en hoe hij dankzij de ClearFacts terugkoppeling op elk moment de bedrijfsprestaties van zijn onderneming ‘Partners for Design’ kan raadplegen.

 
ClearFacts maakt het daarnaast ook makkelijker om onze documenten te uploaden en vooral ook te doorzoeken. Omdat ik weet dat ze ook nog eens veilig bewaard worden en regelmatig back-ups krijgen, spreekt deze cloudoplossing me veel meer aan dan de papierwinkel van vroeger.
Jonas Verschaeve
CEO – Partners for Design
 
 

Bent u reeds gebruiker van Teamleader en ClearFacts en wenst u de koppeling tussen beiden pakketten te leggen? Dan volstaat het om in de Teamleader Marketplace te zoeken naar de ClearFacts app (of gebruik deze rechtstreekse link). Van zodra de integratie is geactiveerd zullen afgewerkte verkoopfacturen vanuit Teamleader automatisch elke nacht doorstromen naar ClearFacts.

Dankzij de optionele “Auto-forward” functie in ClearFacts worden de facturen onmiddellijk afgeleverd bij uw accountant!

Bent u nog geen gebruiker van Teamleader en wenst u deze CRM oplossing en de integratie met ClearFacts uit te proberen?

Dat kan gratis! Klik door naar volgende pagina ….