ClearFacts migreert infrastructuur en data naar de sterk beveiligde cloudomgeving van AWS

07 may 2015

ClearFacts migreert infrastructuur en data naar de sterk beveiligde cloudomgeving van AWS
Om de dienstverlening, het dataverkeer en de beveiliging van ClearFacts naar een volgend niveau te tillen werd op woensdag 6 mei een deel van de ClearFacts infrastructuur overgebracht naar de clouddiensten van Amazon Web Services (kortweg AWS).

ClearFacts doet tevens beroep op de clouddiensten van AWS voor de bewaring van gegevens, bestanden en documenten die via ClearFacts worden overgedragen en geraadpleegd. AWS maakt in Europa gebruik van sterk beveiligde data storage centers in Dublin (Ierland) en Frankfurt (Duitsland).

AWS is dé internationale referentie op het vlak van hosting en verzorgt het virtuele serverpark van tal van Belgische en buitenlandse bedrijven.

Naast de onmiddellijke voordelen is deze migratie ook noodzakelijk om onze nieuwe connectoren met Exact Online en Wings te kunnen uitrollen.

 
Security is a top priority at AWS. The AWS Cloud infrastructure is architected to be one of the most flexible and secure cloud computing environments available today. It provides an extremely scalable, highly reliable platform that enables customers to deploy applications and data quickly and securely.